Deník – 1 rok + SimplyMed Pažní digitální tlakoměr

  • Již od 7 610 Kč
Předplatné Deníku na 1 rok a k tomu jako dárek SimplyMed Pažní digitální tlakoměr s adapterem U80EH v hodnotě 1199 Kč.

Každý den lokální, regionální i celostátní zpravodajství, zprávy z kultury, společenská rubrika, ekonomické informace a spousta dalšího čtení pro poučení i zábavu.

Pravidelné přílohy
Pondělí: Sportovní Deník a vložené Křížovky
Úterý – Pátek: Týdeník - vychází ve vybraných regionech
Čtvrtek: Bydlení, Ženy, Zdraví, Hobby magazíny
Pátek: Nejširší regionální zpravodajství + TV magazín – televizní program na celý týden, příloha 77 plus 1
Sobota: Víkend – zábava a informace pro celou rodinu.

Jako dárek získáte SimplyMed Pažní digitální tlakoměr s adapterem U80EH.
Klinicky ověřený digitální tlakoměr U80EH je plně automatický přístroj pro přesné měření systolického i diastolického krevního tlaku a tepové frekvence. Využívá oscilometrickou metodu měření krevního tlaku v oblasti paže, což zahrnuje sledování oscilací v manžetě tlakoměru způsobenou oscilacemi průtoku krve, které pak převádí je na digitální údaj. Rozsah měření tlaku je 0 mmHg~299 mmHg a tepu 40–199 pulsů/minutu s vysokou přesností (±3 % tlak a ± 5 % tep z naměřené hodnoty). Součástí tlakoměru je univerzální manžeta velikosti 22-42 cm.
Velký LCD displej a velká ovládací tlačítka umožňují snadné použití i lidem se slabším zrakem. Každý výsledek měření se zobrazí na obrazovce a poté automaticky uloží. Displej automaticky ukazuje průměrnou hodnotu tří posledních výsledků měření. Tlakoměr uchová v paměti 2x 90 výsledků měření, což znamená, že umožňuje sledovat nezávisle na sobě vývoj výsledků měření dvou různých osob. Indikátor nepravidelného tepu (IHB) analyzuje pulzní frekvenci a detekuje nepravidelný srdeční tep během měření krevního tlaku. Zařízení je vybaveno vyhodnocením krevního tlaku podle pokynů Světové zdravotnické organizace (WHO) pro rychlou orientaci: Stupnice semaforu na okraji displeje dole ukazuje, v jakém rozsahu se nachází naměřená hodnota (zelená = průměrný krevní tlak, žlutá = lehká hypertenze, oranžová nebo červená = střední až těžká hypertenze). Pro napájení tlakoměru slouží 4 ks AA alkalických baterií nebo přiložený AC adaptér. Baterie nejsou součástí balení.
Technická specifikace výrobku
* Displej: Digitální LED displej
* Metoda měření: Oscilometrická metoda
* Rozsah měření: 0 mmHg~299 mmHg a tepu 40–199 pulsů/minutu s přesností ±3 mmHg a ± 5 % puls z naměřené hodnoty
* Nafukování manžety: automaticky
* Zdroj napájení: 4 ks AAA alkalických baterií DC. 6V nebo AC adaptér
* Váha zařízení: 220 g (bez baterií)
* Velikost hlavní jednotky: 132 mm × 100 mm × 45 mm.
Více na www.simplymed.cz.

Cena zahrnuje poštovné a balné.

Neváhejte a objednávejte ihned. Nabídka platí jen do vyčerpání zásob dárků. Dárky vám rezervujeme dva týdny od objednání předplatného (do té doby je třeba předplatné uhradit). Dárky zasíláme do 30 dnů od zaplacení na adresu plátce - jako balík na poštu. Nabídka platí pouze pro předplatné doručované do České republiky.

Předplatitelé tištěného Deníku mají po celou dobu předplatného ZCELA ZDARMA k dispozici elektronickou verzi.
Elektronický Deník

Doručovací údaje

  • Zadejte jméno firmy nebo provozovny, na které chcete předplatné zasílat. Nejde o fakturační údaje, ty vyplňte až v posledním kroku při výběru platby.
  • Předplatné pro tuto položku již existuje. Sem Vám budeme zasílat noviny nebo časopis. Nenašli jste svou adresu? Zavolejte na naše call centrum +420 272 015 015, +420 272 015 020, nebo nám napište na e-mail: denik@mojepredplatne.cz pro objednávku Deníku, případně na casopisy@mojepredplatne.cz pro objednávku časopisu.

Dárkový certifikát

  • V případě, že máte zájem o zaslání tištěného certifikátu, tak zaškrtněte políčko pro odeslání a my Vám jej zašleme na Vaší fakturační adresu, kterou nám vyplníte v košíku.
Zde si můžete stáhnout elektronický dárkový certifikát ihned k použití.