Kondice – 1 rok + balíček kosmetiky Sanctuary Spa

  • 699 Kč
Předplaťte si Kondici na rok a získejte balíček kosmetiky Sanctuary Spa v hodnotě 946 Kč.

Balíček Sanctuary Spa
Zažijte dokonalý relax s balíčem Sanctuary Spa! Chladné večery jsou ideálním časem pro domácí SPA s pečující kosmetiku Sanctuary Spa, která dokáže poskytnout pocit královského wellness v pohodlí domova. Dopřejte si koupel s krémovou pěnou, osvěžte svou pokožku se sprchovým gelem smíchaným s jojobovými kuličkami, který zanechá pokožku čistou a hydratovanou, zatímco vůně jasmínu, grapefruitu a vanilky vám pomůže uvolnit se. Pro perfektní hydrataci pokožky použijte tělové mléko a pokožce na nohách dodejte vzpruhu s balzámem na popraskané paty.
Sada Sanctuary Spa obsahuje:
- Sanctuary Spa Body Lotion 250 ml
- Sanctuary Spa Body Wash 250 ml
- Sanctuary Spa Heel Balm 75 ml
- Sanctuary Spa Bath Foam 500 ml

Cena zahrnuje poštovné a balné.

Neváhejte a objednávejte ihned. Nabídka platí jen do vyčerpání zásob dárků. Dárky vám rezervujeme dva týdny od objednání předplatného (do té doby je třeba předplatné uhradit). Dárky zasíláme do 30 dnů od zaplacení na adresu plátce - jako balík na poštu. Nabídka platí pouze pro předplatné doručované do České republiky.

Předplatné je na 12 měsíců.

Elektronická verze časopisu je k tištěné verzi zcela ZDARMA.
Registrujte se na www.Mojepredplatne.cz a čtěte svůj oblíbený titul až na 4 zařízeních v E-KNIHOVNĚ.

Doručovací údaje

  • Zadejte jméno firmy nebo provozovny, na které chcete předplatné zasílat. Nejde o fakturační údaje, ty vyplňte až v posledním kroku při výběru platby.
  • Předplatné pro tuto položku již existuje. Sem Vám budeme zasílat noviny nebo časopis. Nenašli jste svou adresu? Zavolejte na naše call centrum +420 272 015 015, +420 272 015 020, nebo nám napište na e-mail: denik@mojepredplatne.cz pro objednávku Deníku, případně na casopisy@mojepredplatne.cz pro objednávku časopisu.

Dárkový certifikát

  • V případě, že máte zájem o zaslání tištěného certifikátu, tak zaškrtněte políčko pro odeslání a my Vám jej zašleme na Vaší fakturační adresu, kterou nám vyplníte v košíku.
Zde si můžete stáhnout elektronický dárkový certifikát ihned k použití.

Výběr předplatného

Frekvence platby

  • Termín začátku předplatného je orientační a řídí se připsáním platby na účet vydavatele. Pro dřívější doručení využijte platbu kartou.

  • Celková cena s DPH: 0 Kč