Kondice – 1 rok + Balíček 6 ks speciálů Jógy s DVD

  • 699 Kč
Předplaťte si Kondici na rok a získejte Balíček 6 ks speciálů Jógy s DVD.

Získáte těchto 6 speciálů kondice Jóga včetně DVD
- Speciál Kondice Jóga Emoce + DVD
- Speciál Kondice Jóga Vyladěné vztahy + DVD
- Speciál Kondice Jóga 5 elementů jógy + DVD
- Speciál Kondice Jóga pro ženy + DVD
- Speciál Kondice Jóga Antistresový průvodce + DVD
- Speciál Kondice Jóga Hubnutí – Ajurvéda pro každého + DVD

Speciál Kondice Jóga Emoce + DVD
Nový speciál Kondice Jóga Emoce vás povede na cestě k vnitřnímu klidu a stabilitě. Ukáže vám, jak se vypořádat s emocemi na podložce i mimo ni, jak zharmonizovat tok vnitřní energie nebo jak se zklidnit pomocí dechu. Naučí vás používat mudry, zpívat mantry a také vařit tak, aby to prospívalo vašemu tělu i hlavě. Zpomalte a vstupte s námi do světa, v němž stres nemá místo! Součástí speciálu je DVD Harmonizace se Zuzkou Klingrovou. Speciál vyšel 11.11.2021.
- Boj se závislostí: I jóga umí pomáhat
- Průvodce jógovou praxí na každý den
- 4 sestavy pro vnitřní rovnováhu
- Meditační techniky
- Mudry a mantry k harmonizaci emocí
- Dech jako první pomoc při stresu
+ vaření podle Ájuverdy

Speciál Kondice Jóga + DVD Vyladěné vztahy
Jógový speciál Vyladěné vztahy s DVD.
Láska a pochopení se dají pěstovat i na podložce. V novém speciálu Kondice Jóga Vylaďte vztahy se dozvíte, jak se každodenní jógová praxe může promítnout do vztahů s druhými i toho, který máme sami se sebou. Objevte ásany, díky kterým se otevřete světu a přijmete se takoví, jací jste! Podlehněte kouzlu partnerské jógy, odstraňte energetické blokády a nalaďte se prostřednictvím cvičení na druhé. Speciál Kondice č. 2/2023 vyšel 19. 10. 2023.

Speciál Kondice Jóga s DVD 5 elementů jógy
ZEMĚ, VODA, OHEŇ, VZDUCH, ÉTER jsou elementy, z kterých je stvořen svět i my samotní. Zobrazují se i v jógové praxi. V tomto čísle se můžete těšit na rozhovor s Gabrielou Partyšovou o józe a její jógové rutině, hledání cesty k sobě skrze praxi pěti elementů a na tipy, jak nenásilně shodit kila To vše prakticky doplňuje DVD věnované józe pěti elementů s lektorkou Apolenou Tůmovou.
Element země - Je spojen s kostmi a na jejich práci se ve videu zaměříme, abyste je posilovali a vyživovali. A zároveň udrželi jejich stabilitu v kloubech. Vhodné pro začátečníky.
Element vody - Vyznačuje se jemností a pohybem, praxe je plynulejší. Detoxikaci si vyzkoušíte díky dechu lví asána.
Element vzduchu - Je spojený s pohybem, elegancí a lehkostí. Sekvence je tedy nejvíce dynamická ze všech, vyzkoušíte si Pozdrav slunci.
Element ohně - Energie, transformace a očista. S ohněm je spojeno zažívání, tudíž rotace, které masírují břicho.
Element prostoru - Je to základ veškerého bytí a materie kolem nás. V praxi se podíváme na prostor v mysli pomocí dechu a meditace.
Speciál Kondice č. 1/2023 vyšel 16. 6. 2023.

Speciál Kondice - Jóga pro ženy + DVD
82 stran inspirativního čtení věnovaného ženskému zdraví, psychice, osobnímu růstu i jídelníčku. Na přiloženém DVD vás čeká více jak dvě hodiny cvičení se Zuzanou Klingrovou.
Jóga pro ženy v zenu - Naše zdraví je komplexní záležitost. Trápí-li vás štítná žláza, inkontinence, bolestivá menstruace, úzkosti, bolesti kloubů, krční páteře nebo beder či jiné chronické zdravotní obtíže, vtip není v tom soustředit se jenom na konkrétní místo, dysfunkci. Je třeba pracovat s celým tělem, nšimi emocemi, myslí i duší. Být zdravá znamená žít plně v souladu se svým vnitřním vedením a denně působit na svoje zdraví – spánkem, stravou, aktivitou, ale i výběrem myšlenek. Důsledkem traumatu a chronického stresu jsme často odpojené od svého těla a vnitřního vedení, v každodenních myšlenkách a činech jdeme proti sobě. Proto chceme-li být zdravé a aktivní do vysokého věku, každá si musíme vyladit své životní potřeby. Každodenní jógová praxe nám může být skvěle nápomocná. Speciál vyšel 16. 6. 2022.

Speciál časopisu Kondice: Jóga Antistresový průvodce + DVD.
Součástí je i DVD se cvičením se Zuzanou Klingrovou.
Co si můžete všechno přečíst?
- zklidněte se - osvědčené rady jogínů + typy jógy vhodné ke zklidnění
- návod na meditaci podle dóš
- jak se stravovat, aby tělo a mysl byly v harmonii mohou vůně léčit?
A jaké vonné esence by neměly doma chybět?
- vše o čakrách + 21 cviků pro jejich vyladění
- tipy, jak se naučit prožívat štěstí tady a teď
- velká škola jogínského dechu
- ásany, díky kterým se naučíte přijímat sami sebe
- cviky, které pomohou nastavit si hranice
- 8 kroků, jak se stát laskavým ke svému tělu
- návod, jak opustit, co vás ničí
- antistresové omalovánky
Speciál vyšel v roce 2022.

Kondice - Jóga Hubnutí – Ajurvéda pro každého s DVD
Jak dosáhnout ajúvédrou ideální váhy. Prastarý indický systém totiž nabízí řešení pro každý tělesný typ a konstituci. Pokračování unikátní řady speciálů zaměřených na jógu, opět doplněná praktickým DVD s oblíbenou a renomovanou lektorkou Zuzkou Klingrovou. Tentokrát se detailně zaměřuje na to, jak díky józe a ajurvédě dosáhnout ideální váhy. Prastarý indický systém totiž nabízí řešení pro každý tělesný typ a konstituci. Zjistěte, které principy potřebujete k ozdravení a nakopnutí metabolismu právě vy! Součástí jsou samozřejmě také cvičební sestavy a jídelníčky. A pro milovníky jógy také soutěže a novinky, které by je neměly minout. Speciál vyšel v roce 2019.

Cena zahrnuje poštovné a balné.

Neváhejte a objednávejte ihned. Nabídka platí jen do vyčerpání zásob dárků. Dárky vám rezervujeme dva týdny od objednání předplatného (do té doby je třeba předplatné uhradit). Dárky zasíláme do 30 dnů od zaplacení na adresu plátce - jako balík na poštu. Nabídka platí pouze pro předplatné doručované do České republiky.

Předplatné je na 12 měsíců.

Elektronická verze časopisu je k tištěné verzi zcela ZDARMA.
Registrujte se na www.Mojepredplatne.cz a čtěte svůj oblíbený titul až na 4 zařízeních v E-KNIHOVNĚ.

Doručovací údaje

  • Zadejte jméno firmy nebo provozovny, na které chcete předplatné zasílat. Nejde o fakturační údaje, ty vyplňte až v posledním kroku při výběru platby.
  • Předplatné pro tuto položku již existuje. Sem Vám budeme zasílat noviny nebo časopis. Nenašli jste svou adresu? Zavolejte na naše call centrum +420 272 015 015, +420 272 015 020, nebo nám napište na e-mail: denik@mojepredplatne.cz pro objednávku Deníku, případně na casopisy@mojepredplatne.cz pro objednávku časopisu.

Dárkový certifikát

  • V případě, že máte zájem o zaslání tištěného certifikátu, tak zaškrtněte políčko pro odeslání a my Vám jej zašleme na Vaší fakturační adresu, kterou nám vyplníte v košíku.
Zde si můžete stáhnout elektronický dárkový certifikát ihned k použití.

Výběr předplatného

Frekvence platby

  • Termín začátku předplatného je orientační a řídí se připsáním platby na účet vydavatele. Pro dřívější doručení využijte platbu kartou.

  • Celková cena s DPH: 0 Kč