Kondice – 1 rok + hra Kvedlalové z Kvedlinburku

  • 899 Kč
Předplaťte si Kondici na rok a získejte hru Kvedlalové z Kvedlinburku v hodnotě 1199 Kč.

Kvedlalové z Kvedlinburku
Kvedlalové z Kvedlinburku jsou zábavnou hrou. Každý rok se na 9 dní otevírají stánky a stánečky slavného kvedlinburského jarmarku. Scházejí se na něm mastičkáři, kořínkáři, svérázní léčitelé a alchymisté ze širého okolí, aby nabízeli své medikamenty. Každý šarlatán si tu však přihřívá svou vlastní polívčičku. V roli pokoutních felčarů budete postupně losovat ze svého sáčku přísady do léčivých lektvarů, dokud nedojdete přesvědčení, že nic lepšího už ze svých zásob neuvaříte. Ale pozor! Jediná kulička sanytru navíc může představovat příslovečnou poslední kapku a způsobit výbuch celého vašeho kotlíku! Někdy je lepší včas přestat a spokojit se raději se skromnějším výdělkem, za nejž si koupíte účinnejší přísady na příští pokus. Tak se váš sáček den za dnem plní stále silnejšími ingrediencemi, abyste nakonec dokázali ukvedlat ty nejmocnější léčivé elixíry!
Hra Kvedlalové z Kvedlinburku obsahuje: 4 kotlíky (desky hráčů), 4 flakóny, 4 sáčky, 17 dřevěných ukazatelů, počítadlo bodů, kostku, 12 destiček knih, 219 žetonů ingrediencí, 4 pečeti, 24 karet, 20 rubínů, almanach ingrediencí a pravidla. Doba hraní 45 minut. Počet hráčů 2-4. Věk 10+. Více na www.mindok.cz.

Cena zahrnuje poštovné a balné.

Neváhejte a objednávejte ihned. Nabídka platí jen do vyčerpání zásob dárků. Dárky vám rezervujeme dva týdny od objednání předplatného (do té doby je třeba předplatné uhradit). Dárky zasíláme do 30 dnů od zaplacení na adresu plátce - jako balík na poštu. Nabídka platí pouze pro předplatné doručované do České republiky.

Předplatné je na 12 měsíců.

Elektronická verze časopisu je k tištěné verzi zcela ZDARMA.
Registrujte se na www.Mojepredplatne.cz a čtěte svůj oblíbený titul až na 4 zařízeních v E-KNIHOVNĚ.

Doručovací údaje

  • Zadejte jméno firmy nebo provozovny, na které chcete předplatné zasílat. Nejde o fakturační údaje, ty vyplňte až v posledním kroku při výběru platby.
  • Předplatné pro tuto položku již existuje. Sem Vám budeme zasílat noviny nebo časopis. Nenašli jste svou adresu? Zavolejte na naše call centrum +420 272 015 015, +420 272 015 020, nebo nám napište na e-mail: denik@mojepredplatne.cz pro objednávku Deníku, případně na casopisy@mojepredplatne.cz pro objednávku časopisu.

Dárkový certifikát

  • V případě, že máte zájem o zaslání tištěného certifikátu, tak zaškrtněte políčko pro odeslání a my Vám jej zašleme na Vaší fakturační adresu, kterou nám vyplníte v košíku.
Zde si můžete stáhnout elektronický dárkový certifikát ihned k použití.

Výběr předplatného

Frekvence platby

  • Termín začátku předplatného je orientační a řídí se připsáním platby na účet vydavatele. Pro dřívější doručení využijte platbu kartou.

  • Celková cena s DPH: 0 Kč