Předplatné Deníku na 1/4 roku + edice Choroby a škůdci 2. díl

  • Již od 364 Kč
Předplatné regionálního Deníku na 1/4 roku s možností výběru dnů a k tomu jako dárek edice Choroby a škůdci 2. díl v hodnotě 99 Kč.

Každý den lokální, regionální i celostátní zpravodajství, zprávy z kultury, společenská rubrika, ekonomické informace a spousta dalšího čtení pro poučení i zábavu.

Pravidelné přílohy
Pondělí: Sportovní Deník a vložené Křížovky
Úterý – Pátek: Týdeník - vychází v různé dny dle regionu
Čtvrtek: Bydlení, Ženy, Zdraví, Hobby magazíny
Pátek: TV magazín – televizní program na celý týden, příloha 77 plus 1
Sobota: Víkend – zábava a informace pro celou rodinu

K tomu jako dárek Edice Choroby a škůdci 2. díl
Není nic horšího, než když vám domácí měsíce práce zhatí škůdce nebo choroba. Pojďme se proto podívat, jak před nimi naši zahrádku chránit. 2. díl oblíbené edice Receptáře.

✱ Praktické řazení podle druhů
✱ Názorné ukázky poškození
✱ Rady a návody pro ochranu zahrady
✱ Jak zachránit zeleninu, ovoce či květiny

Cena 99 Kč, vyšlo 2023. Cena zahrnuje poštovné a balné.

Neváhejte a objednávejte ihned. Nabídka platí jen do vyčerpání zásob dárků. Dárky vám rezervujeme dva týdny od objednání předplatného (do té doby je třeba předplatné uhradit). Dárky zasíláme do 30 dnů od zaplacení na adresu plátce - jako balík na poštu. Nabídka platí pouze pro předplatné doručované do České republiky.

Předplatitelé tištěného Deníku mají po celou dobu předplatného ZCELA ZDARMA k dispozici elektronickou verzi.
Elektronický Deník

Doručovací údaje

  • Zadejte jméno firmy nebo provozovny, na které chcete předplatné zasílat. Nejde o fakturační údaje, ty vyplňte až v posledním kroku při výběru platby.
  • Předplatné pro tuto položku již existuje. Sem Vám budeme zasílat noviny nebo časopis. Nenašli jste svou adresu? Zavolejte na naše call centrum +420 272 015 015, +420 272 015 020, nebo nám napište na e-mail: denik@mojepredplatne.cz pro objednávku Deníku, případně na casopisy@mojepredplatne.cz pro objednávku časopisu.

Dárkový certifikát

  • V případě, že máte zájem o zaslání tištěného certifikátu, tak zaškrtněte políčko pro odeslání a my Vám jej zašleme na Vaší fakturační adresu, kterou nám vyplníte v košíku.
Zde si můžete stáhnout elektronický dárkový certifikát ihned k použití.