Křížovkář TV magazín – 1 rok + Zápisník mojí zahrady

  • 415 Kč
Předplaťte si Křížovkář TV magazín na rok a získejte Zápisník mojí zahrady v hodnotě 259 Kč.

Zápisník mojí zahrady, Zahradníkův rok
"Jednoho dne se člověku stane, že sám vlastní rukou zasadí jednu kytičku; mně se to stalo s net řeskem. Přitom mu nějakou záděrou či jak vnikne do těla trochu půdy a způsobí jakousi otravu nebo zánět; zkrátka z člověka se stane zanícený zahradník,“ napsal Karel Čapek.
Pokud se vám taky přihodilo něco takového, bude se vám hodit zahradní Zápisník. Je sestavený od ledna do prosince, ale začít psát můžete kdykoli, třeba právě teď. Kromě místa na vaše poznámky, co jste kam zasadili, co právě kvete a kolik jste čeho sklidili, v něm najdete i cenné tipy. Třeba jak na rajčata nebo co dělat v kterém měsíci. Vhodné i pro pěstitele na balkóně! Formát: A5. Rozměry: 14,8 x 21 cm. Počet stran: 96. Vazba: lepená s tvrdými deskami.
Vyšlo v roce 2023 pod edicí Kreativ. Prodejní cena 259 Kč.


Cena zahrnuje poštovné a balné.

Neváhejte a objednávejte ihned, nabídka platí jen do vyčerpání zásob dárků. Dárky vám rezervujeme dva týdny od objednání předplatného (do té doby je třeba předplatné uhradit). Dárky zasíláme do 30 dnů od zaplacení na adresu plátce jako balík na poštu. Nabídka platí pouze pro předplatné doručované do České republiky.

Předplatné je na 12 měsíců.

Elektronická verze časopisu je k tištěné verzi zcela ZDARMA.
Registrujte se na www.Mojepredplatne.cz a čtěte svůj oblíbený titul až na 4 zařízeních v E-KNIHOVNĚ.

Doručovací údaje

  • Zadejte jméno firmy nebo provozovny, na které chcete předplatné zasílat. Nejde o fakturační údaje, ty vyplňte až v posledním kroku při výběru platby.
  • Předplatné pro tuto položku již existuje. Sem Vám budeme zasílat noviny nebo časopis. Nenašli jste svou adresu? Zavolejte na naše call centrum +420 272 015 015, +420 272 015 020, nebo nám napište na e-mail: denik@mojepredplatne.cz pro objednávku Deníku, případně na casopisy@mojepredplatne.cz pro objednávku časopisu.

Dárkový certifikát

  • V případě, že máte zájem o zaslání tištěného certifikátu, tak zaškrtněte políčko pro odeslání a my Vám jej zašleme na Vaší fakturační adresu, kterou nám vyplníte v košíku.
Zde si můžete stáhnout elektronický dárkový certifikát ihned k použití.

Výběr předplatného

Frekvence platby

  • Termín začátku předplatného je orientační a řídí se připsáním platby na účet vydavatele. Pro dřívější doručení využijte platbu kartou.

  • Celková cena s DPH: 0 Kč