TV star – 1 rok + 3 knihy z vydavatelství HOST

  • 799 Kč
Předplaťte si TV star na rok a získejte 3 knihy z vydavatelství HOST v hodnotě 1197 Kč.

Jean Kwoková - Hledání Sylvie Lee - Amy se vydává pátrat po své milované starší sestře. Netuší však, že ji zdaleka nezná tak dobře, jak si myslela.

Dana Thomasová - Vláda módy - V našich šatnících se vedle kabátu a džínů skrývá také environmentální katastrofa, vykořisťování i naděje na změnu.

Bernardine Evaristová - Dívka, žena, jiné - Vítejte v Británii, jak ji ještě neznáte. Kniha sleduje strhující osudy dvanácti britských žen na strastiplné životní pouti napříč uplynulým stoletím.
Více o knihách na www.hostbrno.cz.

Cena zahrnuje poštovné a balné.

Neváhejte a objednávejte ihned, nabídka platí jen do vyčerpání zásob dárků. Dárky vám rezervujeme dva týdny od objednání předplatného (do té doby je třeba předplatné uhradit). Dárky zasíláme do 30 dnů od zaplacení na adresu plátce jako balík na poštu. Nabídka platí pouze pro předplatné doručované do České republiky.

Předplatné je na 12 měsíců.

Elektronická verze časopisu je k tištěné verzi zcela ZDARMA.
Registrujte se na www.Mojepredplatne.cz a čtěte svůj oblíbený titul až na 4 zařízeních v E-KNIHOVNĚ.

Doručovací údaje

  • Zadejte jméno firmy nebo provozovny, na které chcete předplatné zasílat. Nejde o fakturační údaje, ty vyplňte až v posledním kroku při výběru platby.
  • Předplatné pro tuto položku již existuje. Sem Vám budeme zasílat noviny nebo časopis. Nenašli jste svou adresu? Zavolejte na naše call centrum +420 272 015 015, +420 272 015 020, nebo nám napište na e-mail: denik@mojepredplatne.cz pro objednávku Deníku, případně na casopisy@mojepredplatne.cz pro objednávku časopisu.

Dárkový certifikát

  • V případě, že máte zájem o zaslání tištěného certifikátu, tak zaškrtněte políčko pro odeslání a my Vám jej zašleme na Vaší fakturační adresu, kterou nám vyplníte v košíku.
Zde si můžete stáhnout elektronický dárkový certifikát ihned k použití.

Výběr předplatného

Frekvence platby

  • Termín začátku předplatného je orientační a řídí se připsáním platby na účet vydavatele. Pro dřívější doručení využijte platbu kartou.

  • Celková cena s DPH: 0 Kč