Předplatné Deníku + časopis Překvapení jako dárek

  • Již od 1 915 Kč
Výhodné předplatné regionálního Deníku na celý týden s možností výberu frekvence.

Každý den lokální, regionální i celostátní zpravodajství, zprávy z kultury, společenská rubrika, ekonomické informace a spousta dalšího čtení pro poučení i zábavu.

Pravidelné přílohy
Pondělí: Sportovní Deník a vložené Křížovky
Úterý – Pátek: Týdeník - vychází v různé dny dle regionu
Čtvrtek: Bydlení, Ženy, Zdraví, Hobby magazíny
Pátek: TV magazín – televizní program na celý týden, příloha 77 plus 1
Sobota: Víkend – zábava a informace pro celou rodinu

Jako dárek obdržíte předplatné oblíbeného časopisu Překvapení.
V časopise Překvapení najdete spoustu křížovek a dalšího luštění s možností výher zajímavých cen. Luštění je navíc zpestřené rozhovory, příběhy ze života, zajímavými články o zdraví, vztazích, vaření, ale i o kosmetických a módních trendech. Předplatné je bez Speciálů.

Předplatné časopisu Překvapení je zdarma jen po dobu prvního uhrazeného období. Deník i časopis jsou zasílány na adresu odběratele Deníku. Na žádost plátce můžeme adresu odběratele změnit. V případě žádosti o změny kontaktujte naše zákaznické oddělení.

Předplatitelé tištěného Deníku mají po celou dobu předplatného ZCELA ZDARMA k dispozici elektronickou verzi.
Elektronický Deník

Stejně tak mají k dispozici zcela ZDARMA i elektronickou verzi darovaného časopisu. Registrujte se na www.Mojepredplatne.cz a čtěte svůj oblíbený titul až na 4 zařízeních v E-KNIHOVNĚ.

Doručovací údaje

  • Zadejte jméno firmy nebo provozovny, na které chcete předplatné zasílat. Nejde o fakturační údaje, ty vyplňte až v posledním kroku při výběru platby.
  • Předplatné pro tuto položku již existuje. Sem Vám budeme zasílat noviny nebo časopis. Nenašli jste svou adresu? Zavolejte na naše call centrum +420 272 015 015, +420 272 015 020, nebo nám napište na e-mail: denik@mojepredplatne.cz pro objednávku Deníku, případně na casopisy@mojepredplatne.cz pro objednávku časopisu.

Dárkový certifikát

  • V případě, že máte zájem o zaslání tištěného certifikátu, tak zaškrtněte políčko pro odeslání a my Vám jej zašleme na Vaší fakturační adresu, kterou nám vyplníte v košíku.
Zde si můžete stáhnout elektronický dárkový certifikát ihned k použití.