Překvapení – 1 rok + předplatné TV expres křížovky

  • 1 698 Kč
Předplaťte si Překvapení na rok a získáte předlatné časopisu TV expres na celý rok jako dárek.

S ročním předplatným časopisu Překvapení získáte spoustu křížovek a dalšího luštění s možností výher zajímavých cen. Luštění je navíc zpestřené rozhovory, příběhy ze života, zajímavými články o zdraví, vztazích, vaření, ale i o kosmetických a módních trendech.

Předplatné TV expres Křížovky Titul, který vychází každý měsíc, je plný křížovek, osmisměrek a kvízů nejen pro fanoušky pamětnických filmů a hereckých osobností. Čtenáři speciálu tak mají šanci nejen ukojit luštitelskou vášeň, ale zároveň poznat perličky a zajímavosti ze světa filmu.

Předplatné je na 12 měsíců.

Nabídka platí pouze pro předplatné doručované do České republiky.

Předplatné druhého časopisu bude zasíláno na adresu odběratele od nejbližšího možného termínu. Na žádost plátce můžeme adresu odběratele změnit. V případě žádosti o změny kontaktujte naše zákaznické oddělení.



Elektronická verze obou časopisů je k tištěné verzi zcela ZDARMA.
Registrujte se na www.Mojepredplatne.cz a čtěte svůj oblíbený titul až na 4 zařízeních v E-KNIHOVNĚ.

Doručovací údaje

  • Zadejte jméno firmy nebo provozovny, na které chcete předplatné zasílat. Nejde o fakturační údaje, ty vyplňte až v posledním kroku při výběru platby.
  • Předplatné pro tuto položku již existuje. Sem Vám budeme zasílat noviny nebo časopis. Nenašli jste svou adresu? Zavolejte na naše call centrum +420 272 015 015, +420 272 015 020, nebo nám napište na e-mail: denik@mojepredplatne.cz pro objednávku Deníku, případně na casopisy@mojepredplatne.cz pro objednávku časopisu.

Dárkový certifikát

  • V případě, že máte zájem o zaslání tištěného certifikátu, tak zaškrtněte políčko pro odeslání a my Vám jej zašleme na Vaší fakturační adresu, kterou nám vyplníte v košíku.
Zde si můžete stáhnout elektronický dárkový certifikát ihned k použití.

Výběr předplatného

Frekvence platby

  • Termín začátku předplatného je orientační a řídí se připsáním platby na účet vydavatele. Pro dřívější doručení využijte platbu kartou.

  • Celková cena s DPH: 0 Kč